Edixal – opinie o tabletkach na odchudzanie

Edixal jest nowym suplementem diety, który ostatnio pojawił się na naszym rynku. Zanim poznamy Wasze opinie na jego temat, przedstawimy, kilka informacji o kolejnych tabletkach wspomagających proces odchudzania.

Jak informuje producent Edixalu, jego główna różnica w stosunku do konkurencyjnych preparatów polega na jednoczesnym wspomaganiu odchudzania i modelowaniu określonych partii ciała: bioder, ud, pośladków i brzucha. Edixal sprzedawany jest w postaci kapsułek zawierających płynną substancję (dokładnie jest to płynny żel), dzięki czemu jej wchłanianie jest dużo lepsze niż zwykłych tabletek. Główne działanie preparatu opiera się na wspomaganiu spalania podskórnej tkanki tłuszczowej, w oparciu o zastosowanie popularnych składników takich jak: zielona herbata, guarana czy też L-karnityna.

Ponieważ Edixal zawiera mieszankę substancji termogenicznych osoby chore na astmę, alergie, nietolerancje pokarmowe, wrzody żołądka, infekcje przewodu pokarmowego, pęcherzyka żółciowego lub trzustki oraz inne problemy trawienne powinny skonsultować się z farmaceutą lub lekarzem przed zastosowaniem tego produktu.

Tabletki należy aplikować w ilości od 2 do 4 dziennie podczas posiłki lub bezpośrednio po jego spożyciu. Cena opakowania zawierającego 60 kapsułek oscyluje w granicy 55 zł.

Słowa kluczowe: , , ,

Edixal – opinie o tabletkach na odchudzanie

69 Odpowiedzi

  1. jestem w trakcie 1 opakowanie, ból faktycznie sie pojawia, ale tylko jesli zjem niedostateczna ilosc jedzenia. na pusty żołądek nie próbowałam i nie mam zamiaru ;) ale ból faktycznie jest nie do zniesienia, u mnie trwa ok 5 minut. waga spadła o 2 kg w 2 tygodnie, bez ćwiczeń, diety. dodam, ze prowadze siedzacy tryb pracy

    kinga 22 czerwca 2013 o 12:54 #
  2. ja stosuje 6 dni. nie mam żadnych dolegliwości. Czuję się lżejsza schudłam już mocny kg:)Dwa razy w tygodniu idę na basen i pływam godzinę. Jak tak dalej będzie to wyrażę opinię w samych superlatywach dlatego że to specyfik naturalny co przecież ma znaczenie dla naszego zdrowia. Pozdrawiam i piszcie tutaj o edixalu będziemy się wspierać w walce z kg.

    perspektywka 24 maja 2013 o 8:42 #
  3. Ja stosuje 7 dni narazie ani 1 kg nie straciłam, ale zobaczymy może zacznie wkońcu działac.

    Agnieszka 16 lutego 2013 o 14:51 #
  4. z pewnoscia kazdy odczuwa inne reackje na ten suplement:)

    malwa 14 stycznia 2013 o 12:43 #
  5. no ja akurat mam czasami po nim takie skurcze ,ze masakra ale ogolnie srodek skuteczny!

    Gosia 5 grudnia 2012 o 15:14 #
  6. Ja podobnie jak kolezanka powyzej zazylam 2 tabletki po sniadaniu i rowniez nie mialam zadnych boli,zauwazylam tylko ze gdy wiecej sie ruszam to wiecej sie poce i jest mi cieplo,ale to skutek papryczek,rowniez uwazam ze dzien z Edixalem jak narazie jest udany,Pozdrawiam!

    Isia 23 listopada 2012 o 14:18 #
  7. Ja zazylam dzisiej dwie tabletki po sniadaniu i czulam lekki skurcz na zoladku ale nie jest tak straszny jak naczytalam sie na innych forach ze jest taki bol nie do zniesienia ze myslaly co niektore ze umra paranoja jakas jesli sa alergikami lub stosuja na pusty zoladek to sie nie dziwie moj pierwszy dzien z EDIXALN pozytywnie zobaczymy co dalej!!!:}

    justysia 5 listopada 2012 o 14:57 #
  8. ja biore tabl od 3 dni i nic takiego nie mam co opisujecie

    pereleczka 5 listopada 2012 o 11:34 #
  9. Witam,najpierw drogie koleżanki i koledzy przeczytajcie ulotkę i zacznijcie się stosowac według zaleceń …..podstawa to przeczytac ulotke a potem coś komentowac,bóli nie ma i jest wszystko ok.waga też zaczęła spadac ;)

    jinks 27 sierpnia 2012 o 16:15 #
  10. JA TEŻ TAK MAM PO ZAŻYCIU TYCH TABLETEK, BÓL NIESAMOWITY, NOGI JAK Z WATY, ZIMNE POTY, ,MROCZKI PRZED OCZAMI , I W PEWNYM MOMENCIE BÓL POWALA NA NOGI NIE DO WYTRZYMANIA ODRADZAM

    kaka 21 sierpnia 2012 o 11:44 #
  11. Po co sięgać w ogóle po tabletki.. Lepiej spożywać naturalne produkty zawierające błonnik pokarmowy

    Nie dajmy sobą manipulować!
    Pozdrawiam,
    Natalia

    natalia 16 sierpnia 2012 o 16:17 #
  12. Te tabletki to jakaś pomyłka. Do dnia dzisiejszego myślałam ze dokończe kuracje i wytrzymam. Ale dzis rano poszłam jak co dzien z dziecmi do sklepu po tabletce-myślałam ze na oczach dzieci bede umierać:( Okropny ból zołądka, wymioty, zimne poty-nie byłam w stanie zapłacic za kupiony towar. Koszmar wszystko uspokoiło sie po jakiejś godzinie-ale to była najdłuższa godzina w moim zyciu.ZADNE TABLETKI nie mogą wprawiac człowieka w taki krytyczny stan! Powinni je wycofać bo SĄ NIEBEZPIECZNE!!!

    kasia 6 sierpnia 2012 o 22:09 #
  13. kodliwe , ale efekty naprawde są zadowalające

    adixa 25 lipca 2012 o 3:17 #
  14. mam tak samo pomyłka

    marek 18 lipca 2012 o 13:22 #
  15. a myslałam ze to ze mną jest coś nie tak dzis wziełam drugą dawke i naprawde myslałam ze umre. Odradzam chyba ze ktoś lubi mdleć z bólu

    an 12 lipca 2012 o 18:50 #
  16. To jest jakaś masakra. Dostałam te tabletki od koleżanki, bo nie mogła ich brać. Teraz już wiem,dlaczego nie mogła ich brać. Przez 2 pierwsze dni nie było problemu, lekkie pieczenie i odczucie ciepła po wzięciu tabletki. Ale to co dziś mnie spotkało to przeszło moje najśmielsze oczekiwania. Jak zawsze wzięłam tabletkę w czasie posiłku, popiłam szklanką wody. Po ok 10 min myślałam,że zejdę na tamten świat. Potworny ból żołądka, taki jakiego nigdy nie czułam, mroczki, zimne poty i wymioty. Byłam tak słaba,że mąż mnie z podłogi zbierał bo nie mogłam dojść do sypialni. ODRADZAM

    Pecia21 2 lipca 2012 o 12:14 #
  17. Przesadzacie!!!! ja przeczytalam ulotke, na dodatek jestem alergikiem z wrzodami zoladka i oprocz lekkiego pieczenia, nie odczulam zadnych skutkow ubocznych!!! a efekty widac i to spore!!!! lece wlasnie do apteki po kolejne opakowanie!!!

    MM 29 czerwca 2012 o 8:57 #
  18. Ja też nie polecam, o mało co nie zeszłam z tego świata . Tabletki brałam podczas posiłku , pierwszego dnia nic się nie działo tylko odczuwałam lekkie ciepło na żołądku, drugi dzień był tragiczny ciepło , gorąco, zimne poty gwiazdy w oczach omdlenie , utrata przytomności tak działają te tabletki

    jolka 21 czerwca 2012 o 18:52 #
  19. biore tabletki 3-ci dzien.Musze zaznaczyc,ze jestem wrzodowcem.Poza lekkim uczuciem ciepla nie odczuwam zadnych dolegliwosci.Biore w czasie posilku.Nie rozumiem tych tragicznych przezyc w czasie stosowania.Nie zauwazam spadku wagi narazie.Stosuje diete wraz z przyjmowaniem preparatu.Zobacze po tygodniu,czy waga spadla.M.

    Maria 20 czerwca 2012 o 20:56 #
  20. Ja biore tabletki od 5 dni.Przez pierwsze trzy dni nie bolala mnie zoladek.Stosuje sie tak jak jest napisane na ulotce.Ale nie wiem co sie stalo od wczoraj.Po zastosowaniu jak zawsze nagle poczulam wielki bul brzucha i ostry bol zoladka-wymioty,biegunka-i tak przez godzine.Pomyslalam ze moze cos zle zrobilam,ale dzisiaj rano sytlacja sie powturzyla.Tyle,ze dodtakowo stracialam przytomnosc.Ale musze przyznac spladlam z wagi -po 5 dniach 4 kilo.Tylko ,ze moj maz powiedzial ze to nie jest normalne by takie rzeczy sie dzialay z organizmem,dlatego sie zastanawiam czy dalej je brac.

    Ania 12 czerwca 2012 o 12:51 #
  21. Też tak miałam. Ale tylko raz i to przed przeczytaniem ulotki. Zanim napisze się negatywną opinię, warto zastosować się do zaleceń z ulotki. Ja tak zrobiłam i nie miałam więcej żadnych bóli. Co do utraty wagi, to jeszcze nie wiem bo zbyt krótko biorę.

    Anonim 4 czerwca 2012 o 11:32 #
  22. to prawda

    Anonim 4 czerwca 2012 o 10:56 #
  23. Absolutnie się zgadzam z przedmówczynią, skurcze żołądka są nie do wytrzymania. Zjadłam 2 opakowania i nigdy więcej już ich nie kupie!!

    Anonim 3 czerwca 2012 o 21:18 #
  24. Nie polecam przez pierwsze dni nic się nie działo ale to co przeżyłam dzisiaj myślałam że umrę z bólu jak by ktoś nalał mi benzyny do brzucha i podpalił.To najgorszy preparat jaki miałam na odchudzanie.

    ola 28 maja 2012 o 17:03 #
  25. Jutro odbieram te tabletki z apteki.Trochę przeraża mnie to co piszecie–ból, a muszę schudnąć dla siebie.

    Keira 27 maja 2012 o 9:52 #
  26. A ja powiem tak: edixal działa, co może potwierdzić mój chłopak:D Udalo m isię zrzucić w 3 tyg 4kg, ale moim celem jest w sumie 11 kg.. powiedzcie, ze ktorejs udało się zrzucić az tyle??A dziś zapisałam się na silownie i mam nadzieje, że to przyspieszy mój proces odchudzania buźka!

    Ala_Alicja 23 maja 2012 o 14:07 #
  27. Biorę preparat od trzech dni żadnych efektów ubocznych nie mam pieczenia bólu ani innych dolegliwosci.Odczuwam tylko bardziej pełny żoładek i niechce sie jesc co do wagi podziele sie jak skoncze opakowanie narazie zawczesnie na jakies efekty.

    MEGIII 23 maja 2012 o 9:04 #
  28. witam ponownie,o tych kilku beztroskich dniach brania edixalu dziś poczułam o czym piszą inne kobiety,poczułam silny ból i pieczenie w żołądku. nie wiedziałam co się ze mną dzieje,minęło po jakiś 3-4 minutach ale to nie było miłe. niestety efektów na wadze nie widzę,choć dużo ćwiczę i ograniczam spożycie kalorii,zobaczę jakie efekty będą po całym opakowaniu,zwłaszcza w centymetrach. pozdrawiam

    renia 22 maja 2012 o 12:13 #
  29. Ja schudłam już 5 kg, a biore Edixal od początku kwietnia, więc pomaga! Poza tym zmieniłam dietę na lżejszą i ćwiczę polecam rower i skakankę -to jest dopiero wycisk! Głodzenie się jest głupie, nawet podczas odchudzania. dzięki Edixalowi i ciepełku o którym mówisz wypacam z siebie mnóstwo potu podczas ćwiczeń a potem jest takie super uczucie, że zrobiłam coś dla siebie:) No i brzuszek spada, a to motywuje mnie najbardziej!! 3mam kciuki za ciebie renia!

    Anna 22 maja 2012 o 11:51 #
  30. Czy warto aż tak się poświęcać???? Szczupła sylwetka za wszelką ceną? nawet kosztem bólu? Ja polecam therm line II. Nieziemsko skuteczne!!!

    Ilona 20 maja 2012 o 8:37 #
  31. Kochane kobietki, żaden preparat to tej pory nie przyniósł mi żadnego efektu ale od 2 tygodni jem akapuste kiszoną dzień w dzień i spadło mi już 5 kg

    madzia 17 maja 2012 o 16:07 #
  32. kupiłam Edixal ponieważ chcę zrzucić jeszcze kilka nadprogramowych kg, do tej pory udało mi się zgubić prawie 20kg bez żadnych wspomagaczy ale od roku waga stoi pomimo regularnych ćwiczeń i jedzeniu mniej kalorycznych potraw. Osobiście odczuwam tylko to ciepło o którym piszą inne kobitki i lekkie pulsowanie żołądka. Mam nadzieję że ten środek wspomoże mnie w walce z wagą

    renia 16 maja 2012 o 9:14 #
  33. ja biorę 3 dzień faktycznie brzuch boli, ale apetyt jest mniejszy . faktem jest to ,że strasznie chce mi się potem pić dlatego piję bardzo dużo wody gazowanej i niegazowanej. podzielę się z Wami efektem na koniec . pozdrawiam

    karolina 14 maja 2012 o 16:10 #
  34. wzięłam całe opakowanie i nic waga nie drgnęła!najgorszy specyfik jaki miałam

    anna 13 maja 2012 o 9:43 #
  35. Ja biorę już drugi miesiąc.Faktycznie dolegliwości bólowe ogromne ale i efekt jest spory.Mam mniejszy apetyt,prawie wogóle nie mam smaku na słodycze co wcześniej było moja zgubą. Schudłam już 3 kg,mam mniejszy obwód pasa.Ten środek jest super.Stosowałam już kilka innych i żaden nie pomógł mi zmniejszyć apetytu.

    Lusi 11 maja 2012 o 22:14 #
  36. odkupie od ciebie chetnie

    do xyz 6 maja 2012 o 17:58 #
  37. Nie polecam produktu, na wadze różnicy nie widzę a katusze, jakie za każdym razem przechodzę po łyknięciu tabletki są STRASZNE!!!! Po ostatniej myślałam, że będę wymiotować, zalały mnie poty, w brzuchu paliło mnie żywym ogniem i nie byłam w stanie się w ogóle podnieść z podłogi. Kupiłam 2 opakowania w cenie jednego, zużyłam 1 listek i więcej nie biorę tego do ust…

    XYZ 6 maja 2012 o 14:48 #
  38. kończę opakowanie i nie widzę różnicy nie schudłam

    alina 2 maja 2012 o 22:34 #
  39. Witajcie:)

    Ja biorę ten preparat 4 dzień. Na razie nie zauważyłam niczego innego poza tym,że w sumie mniej chce mi się jeść. Ból jest straszny, niedowytrzymania, mam wrażenie jakbym zaraz miała umrzeć. Rzeczywiście jak się preparat przyjmuje w trakcie posiłku to ból jest mniejszy.polecam pić przy tym dużo płynów. I tak jak już wspomniano tabletka za Nas nie schudnie trzeba w to włożyćtrochę pracy.. ja biegam i chodzę na fitness.

    Koniczynka 2 maja 2012 o 13:45 #
  40. 4 tabletki dziennie bierze sie wtedy gdy waga wyjsciowa jest powyzej 60 kg wiec droga karolina proponuje abys ty raz jeszcze przeczytala ulotke a jesli masz z tym problem chetnie ci pomoge

    nika 2 maja 2012 o 11:16 #
  41. ja zwijałam się z bólu nie wiedziałam co jest dla tego szukałam wiadomości o tym leku kupiłam tylko listek i nie dostałam ulotki ale chyba raczej nie kupie wiecej

    ivonn 1 maja 2012 o 16:16 #
  42. Ja biorę 6 dni po pierwszej tabletce faktycznie było mi trochę nie dobrze i piekło mnie w żołądku ale potem juz było ok.Na razie nie zauważyłam spadku masy ciała ani tego abym odczuwała mniejszy głód,jem tyle co przedtem.

    Anonim 28 kwietnia 2012 o 14:55 #
  43. Ja również je biorę, pomagają w walce w kilogramami.
    Tyle, że moja walka nie polega na czekaniu na cud po wzięciu tabletki, a przede wszystkim na robieniu systematycznie brzuszków, przysiadów, a6w, bieganiu, skakance.
    Edixal WSPOMAGA spalanie tłuszczu przy wysiłku. Polecam.
    Mnie też raz bolał brzuch, kiedy wzięłam tabletkę na pusty żołądek. Ale to z mojej winy. W ulotce jest wszystko dokładnie napisane.
    Jeszcze raz polecam.

    Monika 27 kwietnia 2012 o 19:15 #
  44. Zaczęłam brać te tabletki od wczoraj i nie narzekam:-)

    AŚiunia 25 kwietnia 2012 o 13:44 #
  45. Drogie panie, edixal biorę od miesiąca. Od razu mówię nie bierzcie na pusty żołądek, bo będzie straasznie bolał brzuch. Tabletki nalezy zazywac w trakcie lub po posilku. Niektóre z was piszą ze biorą 4 tabletki i tu kłania się czytanie ze zrozumieniem, nawet na opakowaniu pisze ze jest to specjalistyczny lek i maxymalna dawka to 2 tabletki. Dziewczyny, czytajcie trochę i nie będzie problemu

    Karolina 23 kwietnia 2012 o 19:05 #
  46. Po 1: to jest suplement diety a nie suplement głodówki. Nie można łykać kapsułek z chilli na pusty żołądek bo wrzodów dostaniesz. Po 2: to jest SUPLEMENT, a nie zamiennik. Nie mozna łykać tego w miejsce posiłku w nadziei, że ubędzie Ci kilogramów.

    hej Ty 20 kwietnia 2012 o 11:14 #
  47. o co chodzi nie pozwalają napisać prawdy bo pisze ze wykryto duplikat. cenzura czy coi.

    no to inaczej nie polecam bo nic nie działaja

    nie boli jak sie bierze podczas jedzenia, ale nie działają. jednak cwiczenia ćwiczenia i jeszcze raz chyba nie ma nic za darmo troche potu i bedzie efekt bez bólu brzucha

    kaska 18 kwietnia 2012 o 17:32 #
  48. nie boli jak sie bierze podczas jedzenia, ale nie działają. jednak cwiczenia ćwiczenia i jeszcze raz chyba nie ma nic za darmo troche potu i bedzie efekt bez bólu brzucha

    kaska 18 kwietnia 2012 o 17:30 #
  49. ja biore 4 tabletki dzienne i nieodczywam zadych dolegliwosci procz ciepla w zoladku ale do tego mozna sie przyzwyczaic:)poza tym efekty zaczynam zauwazac,a jak wiadomo nic odrazu sie niema.

    nika 18 kwietnia 2012 o 17:01 #
  50. dlaczego takie cos sie reklamuje to powinno byc karane

    barbara 18 kwietnia 2012 o 13:53 #
  51. Dziewczyny nie wiem co powiedziec o waszych opianiach-szacun czy glupota?? wlasnie jestem po zazyciu pierwszych dwoch tabletkach. To jest straszne!! ból, płacz wymioty.Od razu powinni to wycofac z rynku. Nikomu nie polecam! moje cale opakowanie w koszu

    asia 17 kwietnia 2012 o 20:32 #
  52. hej własnie skończyłam opakowanie wytrztmałam ból ale to nic nie dało schudłam 1 kilogram a wiec to kropla w morzu nie kupuje naspepnego opakowania teras tydzien przerwy i wyprubuje therm line II czy jakos tak słyszałam ze sa wmiare skuteczne noi po nich brzuch nie boli

    iza 17 kwietnia 2012 o 19:04 #
  53. dzisiaj wzięłam 4 tabletki.Straszny ból mam nadzieje ze są tego warte

    kasia 16 kwietnia 2012 o 19:25 #
  54. witajcie ja od tygodnia biorę te tabletki i zauważyłam że waga trochę spada ,nie można brac ich na pusty żołądek najlepiej w trakcie jedzenia wtedy nic nie boli

    izabela 16 kwietnia 2012 o 13:45 #
  55. bar podaj swój nr gg

    ja 15 kwietnia 2012 o 16:11 #
  56. Witam.ja też zaczełam z tymi tabletami(są ogromne) narazie 3 dzień.piecze troche ale mozna wytrzymać pijąc duuuużo wody.mam nadzieje że pomogą.przy tym cwiczę 3 razy dzienniepo 20min.na orbitku dużo spaceruję i nie jem słodyczy.ogólnie ograniczam jedzonko.pozdrawiam.abyśmy wytrwali:)

    wercia 13 kwietnia 2012 o 13:27 #
  57. hej hej, no ja też się skusiłam :D czy jest spadek wagi ? hmm.. jakos różnicy dużej nie widze a niebawem skończe opakowanie.. co do skutków ubocznych.. przy porannym spożywaniu jest mi serio źle. też zdarzyło sie że wymiotowałam ale wiadomo ze wytrzymać idzie :) i strasznie boli żołądek ale tylko rano ! w południe jest G :D ale i tak zdania jestem ze jest to na pewno dobry suplement diety jako wpomagacz przy wysiłku, i naczej duupaaaaa :D pzdr !

    gumka 13 kwietnia 2012 o 9:28 #
  58. biorę je od 3 dni nie odczuwam głodu ale oczywiście jem co nie co.nie odczuwam żadnego pieczenia ani bólu tylko lekkie grzanie nawet przyjemne w jamie brzusznej.

    anna 13 kwietnia 2012 o 8:05 #
  59. biorę te tabletki jakiś czas, i po 15 minutach boli mnie brzuch… 2 razy już wymiotowałam po wzięciu Edixalu….a waga stoi w miejscu….

    alkaaa 11 kwietnia 2012 o 21:10 #
  60. Od tygodnia przyjmuję te kapsułki… rzeczywiście uczucie palenia sprawiało pewien dyskomfort, ale zaobserwowałam, że połknięcie ich w trakcie jedzenia a nie po jedzeniu zdecydowanie je zmniejsza… a gdy mimo to je czuję piję niegazowaną wodę i jak ręką odjął… jestem trochę zdziwiona opiniami, że od tego gorąca komuś chce się płakać… no chyba, że przyjmuje kapsułki na pusty żołądek co jest totalną głupotą i wskazuje na fakt nieprzeczytania ulotki!!!
    a czy edixal działa? jeszcze nie wiem… okaże się jak skończę pierwsze opakowanie… ale zachęcił mnie skład tych kapsułek…

    Ela 11 kwietnia 2012 o 15:19 #
  61. Ludzie, żadne tabletki nie sprawią że schudniemy ot tak. To są tylko SUPLEMENTY DEITY”.
    Ja od października schudłam 10 kg i utrzymuję tę wagę, jem 3 lub 4 posiłki dziennie, bez liczenia kalorii i ograniczania porcji.
    I nie ćwiczę wogóle. Ale mam silna wolę i trzymam się zasad diety.
    Kiedyś brałam Meridię i prawie zeszłam na serce, od tej pory poszłam po rozum do głowy i jem zdrowo i chudnę.
    Radzę posłuchać użytkownika BAR bo mówi z sensem.

    aga 8 kwietnia 2012 o 13:00 #
  62. Witajcie :0 ja zamierzam wypróbować te tabletki pomimo że zaczęłam dietę i powoli chudnę ale to nie jest to .Szczerze mówiąc boje się trochę tego pieczenia mam nadzieję że da się wytrzymać :) pozdrawiam wszystkich mój numer gg to 38822826 zapraszam

    Wredotka 7 kwietnia 2012 o 13:05 #
  63. GRUB to podeslij gg i podziel sie info :)

    amaru 6 kwietnia 2012 o 12:29 #
  64. hahahaha ,,zwalczają tluszcz” tłuszcz pod nasza skora to nie sa małe ludziki ktore zostaną pobite przez małe ludziki z tabletki. Jedynym sposobem na pozbycie sie tluszczu jest jego spalenie a da sie to zrobic jedynie przez ujemny bilans kaloryczny tj. mniej przyswoic kalorii a wiecej spalic w ciagu dnia. Może i kiedys tam schudlas jedzac tabletki ale zaloze sie ze przy tym sie głodzilas tudziez mocno ograniczalas z jedzeniem. No to jak tu nie schudnac?
    Gratulacje truj sie dalej i wciaz bądź gruba. Pozdro

    BAR 5 kwietnia 2012 o 22:30 #
  65. juz kupiłam kiedys a dokładnie 5 lat temu udało mi sie schudnąc przez tabletki ale juz je wycofali z rynku teras znowu przetyłam bo jestem po porodzie a dokładnie to już rok ale waga nie spada.edixal to dziwne tabletki bo po pół godzinie od wziecia strasznie ale to okropnie boli brzuch :(jakies 20 min i mija no ale biore 2 razy dziennie i jak pomysle o tym bólu to płakac mi sie chce ale moze o to chodzi moze w ten sposób one zwalczaja tłuszcz.czy kturas je bierze i tez ma taki odczucia albo straciła jakies kilogramy?prosze piszcie

    iza 5 kwietnia 2012 o 19:31 #
  66. Zadnych specjalistow, sam od siebie. Od 2,5 roku gromadzę wiedze czy to z internetu czy to z programow telewizyjnych. Stalo sie to teraz moim konikiem. Jak bys chciala to zapraszam na gg *** *** z tym ze zaznaczam ze jesli nie potrafisz powstrzymac sie od jedzenia czekolady czy roznego rodzaju fast foodow to szkoda twojego i mojego czasu a Ty i tak pozostaniesz taka jaka jestes. Pozdrawiam

    BAR 5 kwietnia 2012 o 14:40 #
  67. Byłeś pod opieką dietetyka,czy poprostu masz tak silną wolę i poradziłeś sobie sam? Ja od roku walczę, od stycznia sama się pilnuję i jest jako taki efekt,wcześniej z dietetykami chudł tylko mój portfel. Waga stanęła i powoli tracę samozaparcie, szukam kogoś kto mógłby mi pomóc. Te magiczne środki wydająsię zbyt piękne ale tonący brzytwy się chwyta.

    aga 4 kwietnia 2012 o 17:11 #
  68. uwierz mi. Nie są. Magiczne tabletki na odchudzanie nie istnieją. Gdyby istnialy nie byloby otyłości bo lekarze kazali by to jesc i juz.
    Weź się za porzadny wysilek fizyczny 3 razy w tygodniu poczatkowo po 15 minut i poczytaj na madrych stronach internetowych co jak i kiedy jesc. Inaczej sie nie da.
    Ja 2,5 roku temu schudlem 15 kilo w 3 miesiace jedzac 5 smacznych posilkow dziennie bez zadnych wspomagaczy. Utrzymuję ten stan do dzisiaj. Mało tego wyrzezbilem niezly kaloryfer na brzuchu o ktorym moglem kiedys pomarzyc.

    Ludzie przestance sie truc i nabijac pieniadze ogromnym firmom produkujacym to badziewie.

    BAR 4 kwietnia 2012 o 13:14 #
  69. czy ktos brał edixal chce je kupic ale niewiem czy sa skuteczne

    iza 3 kwietnia 2012 o 14:59 #

Dodaj komentarz